Wij danken alle aanwezigen voor een inspirerende dag! 

Op naar SOCIAAL LEVEN 2030 …

SWboekDG

27 maart 2013: Congres Sociaal Wonen 2030 en uitreiking eerste boek Sociaal Wonen 2030.
Het congres op Nyenrode stond geheel in het teken van de toekomst van Sociaal Wonen met diverse sprekers die het onderwerp vanuit economische, sociaal-maatschappelijke en politieke invalshoek benaderden. Diverse grote bedrijven (Shell, Rabobank) deelden hoe zij gebruikmaken van scenario’s voor hun strategie-ontwikkeling. De middag werd besteed aan meerdere deelsessies waarin de 4 scenario’s: Kelder, Overloop, Woonkeuken en Lounge werden gebruikt als input voor strategische dialoog. Verder werd ook het eerste exemplaar van het boek Sociaal Wonen 2030 uitgereikt aan Marc Calon, Voorzitter Aedes en Mark Frequin, DG Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

pdfDownload hier het congres programma           pdfDownload hier het persbericht

Vanaf deze datum ligt ook het boek Sociaal Wonen 2030 in de winkel. Initiatiefnemers Philip J. Idenburg en Mark Schweitzer nemen u mee in ons werk van de afgelopen maanden: het speelveld, de trends, de toekomstbeelden en de benodigde acties om te komen tot Sociaal Leven 2030. Bestellen?

SociaalWonen2030

Een congres en een boek en dan? 
Het verkennen van trends en het maken van scenario’s is nooit het doel geweest van Sociaal Wonen 2030. Na 27 maart begint het eigenlijk pas. Met behulp van de vier scenario’s, relevante, plausibele en verrassende toekomstbeelden, kunnen de diverse partijen in de woningmarkt zich gaan voorbereiden op de toekomst die komen gaat. Alle kennis is beschikbaar en input voor strategievorming, innovatie en risicomanagement. Spelers in de sociale woningmarkt kunnen een vertaling maken naar beleid voor morgen. Niemand hoeft na 27 maart te wachten met actie tot de scenario’s zich hebben gemanifesteerd. BeBright en Finance Ideas werken graag met u aan ‘Sociaal Leven in 2030’.

 Congress Sociaal Wonen 2030: J. van Engelen from BeBright Slideshare

Congres Sociaal Wonen 2030: W. Boonstra from BeBright Slideshare

Congres Sociaal Wonen 2030: M. Frequin from BeBright Slideshare

Congres Sociaal Wonen 2030: E. Breunesse from BeBright Slideshare

Congres Sociaal Wonen 2030: P.J.Idenburg & M.Schweitzer from BeBright Slideshare

 

Geïnitieerd door:
Mogelijk gemaakt door:

© 2012 | Sociaal Wonen 2030 | Franz Lisztplantsoen 200 | 3533 JG Utrecht | E-mail: info@sociaalwonen2030.nl | Tel: +31 (0)30 8887927